Lite mer.

Posted by: mirris

juli 6th, 2012 >> Okategoriserade

Lite om min dag och vad jag vill sänga är:  Idag har jag åkt Ekerölinjen och ätit mycket godis och got. Och gud vad mycket folk det var.

Annat: Jag vill enormt mycket gå på Justin bieber konsären men har inte frågat än. Och en annan sack är att jag vill inte gå med på den med bara mamma utan en kompis också.

Ha en bra dag och en god natt så skriver jag sen ♥♥♥

This entry was posted on fredag, juli 6th, 2012 at 15:41 and is filed under Okategoriserade. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
10 Responses to “Lite mer.”

Gillar du Justin bieber?!!!det trodde inte jag

Förut inte men nu!!!

ok jag vill gå på en Jedward consert men dem måste komma till sverige igen för att det ska hända

Det tror jag med! Lol

Call me wind becsaue I am absolutely blown away.

Vacker bild!Det e4r en fin ke4nsla i bilden som drar beickln vidare le4ngs ve4gen.Fint avve4gd kontrast och vackert ljus som ger en ne4stan drf6msk ke4nsla.Le4ngtar redan till ikve4ll ne4r jag kan pussa pe5 dig igen!

Vacker bild!Det e4r en fin ke4nsla i bilden som drar bleickn vidare le4ngs ve4gen.Fint avve4gd kontrast och vackert ljus som ger en ne4stan drf6msk ke4nsla.Le4ngtar redan till ikve4ll ne4r jag kan pussa pe5 dig igen!

Te4nkte jag skulle smita in pe5 Lidl och kf6pa det ff6r dom hade fina och bigllia och som det e4r mycket pe5 rullen Annars se5 blir det ve4l in pe5 mitt gamla jobb och knycka lite He4r se5 har det kommit ner lite vitt ifre5n himlen idag

Hej! Nu har jag hittat din blogg igen. tekycr att den nya headern e4t superfin, det e4r en je4ttebra bild pe5 dig. Kul att le4sa om din utbildning och fe5 tips pe5 hur man kan jobba med sje4lvke4nslan, det behf6ver vi alla ibland!